Aktiviteter

Själv-Breema i Zoom

To Be Present Is to Be Yourself – Essential Support for Daily Life

Gratis Själv-Breema online-klass med Birthe Kaarsholm, Ulf Bräutigam och Anna Holtenstam :

  • måndagar kl 19.00 – 19.40

Vi kommer att fortsätta varje måndagskväll fram t o m 12 oktober. Anmäl dig till klassen via breema.com. Här är en länk till registreringen: https://www.breema.com/events

Välkommen att utforska Själv-Breema och konsten att vara närvarande! Inga förkunskaper behövs.

Själv-Breema utomhus

  • Lördag den 10 oktober kl 15.00 -16.00

Vi gör Själv-Breema rörelser utomhus i en av trädgårdarna på Sundbyberg koloniträdgårdsförening. Kom och mjuka upp kroppen och stilla sinnet med hjälp av rörelser och de nio principerna för harmoni. Efteråt blir det gemensamt fika och samtal. Vid regn håller vi till på dansbanan, väl skyddade under tak. Du behöver inte ha gjort Själv-Breema tidigare för att vara med – välkommen att prova!

Leds av: Rigmor Olivegård Landén och Anna Holtenstam.

Kostnad: 80 kr, inkl fikat. Ta själv med det du vill sitta på! t ex liggunderlag/ Yogamatta och/eller kudde. Anmälan i förväg så att vi kan planera fikat (Anna 073-953 98 80, merchi@live.se)

Adress till kolonilotten: Vårvägen 21,
Adress till området på GPS: Oskarsvägen 38, Sundbyberg

Breema kurs i Solna

  • Lördag den 17 oktober kl 14.00 – 17.00

Kursen innehåller framförallt Bodywork men även rörelser som var och en gör själv samt samtal om Breemas universella livsfilosofi. Breema är ett bra sätt att komma i kontakt kroppen, som då hjälper den oss att bli närvarande. Rörelserna är ofta dynamiska och födande med hjälp av stretchar, strykningar och vaggande rörelser men även stilla positioner ingår. Breema erbjuder en fin möjlighet att vila i känslan av att vara accepterad som man är, då infinner sig ofta en djup avslappning. Övningarna är också ett bra sätt att bättre lära känna sig själv.

I Breema ingår en stor mängd rörelse-sekvenser som fritt kan sättas ihop till en hel behandling. I nuläget har jag valt ut några sekvenser som främst fokuserar på benen och torson (och undviker huvud och ansikte).

Kostnad: 300 kr. Leds av Anna Holtenstam. Anmälan till Anna: merchi@live.se eller 073-953 98 80. Max 6 deltagare. Om du känner dig sjuk på kursdagen så stanna hemma! (och du får avgiften tillbaks)

Adress: Kapellgatan 5 C i Solna

Breema workshop i Malmö  – hösten 2020?

Helgen som planeras ledas av Ulf Bräutigam, Anna Holtenstam och Birthe Kaarsholm, från Breema Centret i Oakland, har vi för närvarande skjutit upp. Just nu är det oklart när den kan bli möjlig att genomföra!

Plats: Yoga Roots, föraregatan 1 i Malmö

Prova på behandlingar

Tack för alla fina möten med er som besökte oss på  Harmoni expo mässan i Solnahallen, hösten 2019!
Vi återkommer på mässan när den kommer arrangeras igen. (ej hösten 2020)