Aktiviteter

Prova på behandlingar

Tack för alla fina möten med er som besökte oss på höstens Harmoni expo mässa i Solnahallen!
Vi återkommer på mässan till hösten 2020.

Själv-Breema kurs lördag 16 november

Tid: kl 14.00-17.00 (med en liten fika paus på caféet i halvtid)
Plats: Bliss café, Östgötagatan 77 nära T-Skanstull

Vi kommer att lära ut en blandning av härliga Själv-Breema rörelser, både sittande och stående och någon liggande. Dokumentation ingår så att du sen har möjlighet att fortsätta öva på dina favoriter. Att göra några övningar varje morgon är verkligen en hjälp att skapa en naturlig balans och harmoni i sitt liv och att samtidig hålla kroppen mjuk och smidig. Leds av Rigmor Olivegård Landén och Anna Holtenstam.

Kostnad: 300 kr, inklusive dokumentation. (fikat betalar var och en själv)
Anmälan till Anna: merchi@live.se eller 073-953 98 80 (plats för max 7 deltagare)

 

Breema kurs lördag den 7 december

Tid: kl 14.00-17.00
Plats: Kapellgatan 5 c i Solna 

Kursen innehåller framförallt Bodywork men även rörelser som var och  en gör själv samt samtal om Breemas universella livsfilosofi. Breema hjälper oss att komma i kontakt med kroppen och bli närvarande. Rörelserna kan vara dynamiska och födande med hjälp av stretchar, strykningar och vaggande rörelser men även stilla positioner ingår. Breema ger oss möjlighet att vila i känslan av att vara accepterade som vi är, då infinner sig ofta en djup avslappning. Övningarna är också ett bra sätt att bättre lära känna sig själv.

Kostnad: 300 kr. Leds av Anna Holtenstam och Rigmor Olivegård Landén hjälper till med Själv-Breema. Anmälan till Anna: merchi@live.se eller 073-953 98 80

Breema kurs lördag den 18 januari

Tid: kl 14.00-17.00
Plats: Kapellgatan 5 c i Solna

En kurs med liknande upplägg som kursen den 7 dec. Välkommen med eller utan tidigare erfarenhet av Breema!
Kostnad: 300 kr. Leds av Anna Holtenstam och Rigmor Olivegård Landén hjälper till med Själv-Breema. Anmälan till Anna: merchi@live.se eller 073-953 98 80

Breema workshop i Stockolm 13 – 15 mars

Helgen kommer att Ledas av Jon Schreiber och Birthe Kaarsholm från Breema Centret samt av Ulf Bräutigam och Anna Holtenstam. Mer info om tid och plats kommer snart!