Aktiviteter

Breema kurs på Salve Hälsocenter

Lördag 4 april är inställd. Vi kommer att ha kursen när läget har blivit bättre.

Plats: Salve Hälsocenter, Krukmakargatan 3,  nära T-Mariatorget
Tid: kl 15.00 – 17.00

Kursen innehåller framförallt Bodywork men även rörelser som var och en gör själv samt samtal om Breemas universella livsfilosofi. Breema hjälper oss att bli närvarande genom att komma i kontakt med kroppen. Rörelserna är ofta dynamiska och födande med hjälp av stretchar, strykningar och vaggande rörelser men även stilla positioner ingår. Breema ger oss möjlighet att vila i känslan av att vara accepterade som vi är, då infinner sig ofta en djup avslappning. Övningarna är också ett bra sätt att bättre lära känna sig själv.

Kostnad: 200 kr. Leds av Anna Holtenstam och Rigmor Olivegård Landén hjälper till med Själv-Breema. Anmälan till Anna: merchi@live.se eller 073-953 98 80

Breema workshop i Malmö  – våren 2020?

Helgen kommer att ledas av Ulf Bräutigam  och Anna Holtenstam och om möjligt även av Birthe Kaarsholm från Breema Centret i Oakland.
Vi har för närvarande skjutit upp workshopen. Just nu är det oklart om den blir av under våren eller till hösten.

Planerat upplägg:
Gratis introduktion
fredag  kl. 19.00 – 21.00
Passa på att ta tillfället i akt om du vill veta mer om Breema! Det blir rörelser och Bodywork-övningar och på samma gång en introduktion till Breemas filosofi med nio principer för harmoni.

Workshop
• lördag kl. 9.30 – 12.30 och 14.00 – 17.00
• söndag kl. 9.30 – 12.30 och 14.00 – 16.00

Pris: 1500 kr
Boka-tidigt Pris: 1300 kr

Breema erbjuder en jordnära och praktiskt inriktad metod för att höja vårt medvetande. De naturliga rörelserna, i kombination med en icke dömande atmosfär, inbjuder till en unik form av beröring som tydligt avspeglar vår närvaro. När vi är närvarande kan vi möta livet, oss själva och andra med öppet sinne och hjärta.

Workshopen ger tillfälle att lära sig både Själv-Breema övningar och Breema bodywork, sekvenser som kan sättas ihop till en hel behandling. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av Breema för att delta.

Plats: Yoga Roots, föraregatan 1 i Malmö

Själv- Breema utomhus

Vi planerar att ha Själv-Breema utomhus ett par tillfällen under våren/ sommaren.

Prova på behandlingar

Tack för alla fina möten med er som besökte oss på höstens Harmoni expo mässa i Solnahallen!
Vi återkommer på mässan till hösten 2020.